top of page
PONGS-WCP-20090831-0018.jpg

 

Naast de spanplafonds, kan het systeem ook worden gebruikt voor het maken van wandtoepassingen, plafond- en muurschilderingen, opgehangen 3D-panelen of vrijstaande elementen. Ze kunnen vrijwel elke vorm krijgen. Met onze spanplafonds kunnen alle soorten verlichtingsarmaturen, roosters, sprinklers, enz. worden geïntegreerd met behulp van gepatenteerde achtergrondondersteuning.

Spanmuur (met print)

Slaapkamer met een bedrukte spanmuur.jpg

Bedrukte/decoratieve wandpanelen

 

Bedrukte wandpanelen zijn verkrijgbaar in elke vorm of afmeting en in meer dan 100 kleuren en verschillende afwerkingen (strikt decoratief, doorschijnend, akoestisch, etc.). De meest populaire zijn bedrukte wandpanelen zijn wandpanelen met achtergrondverlichting die een unieke interieurfunctie en sfeerverlichting bieden. Het afdrukken kan worden gedaan vanuit elke afbeeldingencollectie of die van u (moet aan bepaalde resolutie voldoen). De kwaliteit is zo uitstekend dat veel van onze klanten zeggen dat het hen een 3D-gevoel geeft. We leveren systemen die over hele muren worden geïnstalleerd en als een optie kunnen we lichtbakken leveren die eenvoudig aan de muur hangen.

 

Maak geavanceerde en duurzame interieurontwerpen, volg de innovatieve ontwerpen en breid de creativiteit uit. Als u een unieke visie hebt, hebben we een oplossing voor u.

Heeft u een project in gedachten waar u een uniek Wall Design wilt hebben - neem dan contact met ons op en wij zullen je helpen met het ontwerpen en installeren.

CONTACT

10 van 53 beoordelingen

bottom of page