top of page

Spanplafonds

Wat is een spanplafond?

Een spanplafond is een soort verlaagd plafond, onder het bestaande plafond, dat bestaat uit twee basiscomponenten:

  • een aluminiumprofiel dat gemonteerd wordt op een bestaand plafond (gipsplaat, hout, beton, enz.) of op een muur.

  • een zeer duurzaam, lichtgewicht plafondmembraan dat wordt gespannen en wordt bevestigd in het van te voren geplaatste aluminiumprofiel.

 

Het resultaat daarvan is een gespannen oppervlak met een strakke uitstraling onder het bestaande plafond, waardoor het (oude) bestaande plafond niet meer zichtbaar is.

Een spanplafond van &Plafonds biedt een zeer unieke plafondoplossing voor zowel renovatieprojecten als voor nieuwe constructie, voor zowel privéwoningen als commerciële projecten. Onze spanplafonds zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, meer dan 100 kleuren en verschillende afwerkingen (mat, satijn, hoogglans, geprint, etc.). Gedrukte versies in bijna onbeperkte variaties zijn ook beschikbaar. Verder kunnen we volledig verlichte plafonds of muurelementen creëren met / zonder opdruk om absoluut prachtige omgevingen te creëren in zowel privéwoningen als commerciële omgevingen.

Bovendien bieden we micro-geperforeerde spanplafonds in allerlei kleuren om elke ruimte akoestisch aanzienlijk te verbeteren door tegelijkertijd een prachtige plafonds stijl te hebben (bijvoorbeeld voor thuistheaters, restaurants, enz.).

Naast de esthetiek biedt een Spanplafond grote technische voordelen ten opzichte van traditionele plafonds. Het kan zonder schade worden geopend en gesloten, waardoor het een onverslaanbaar systeem is om bijvoorbeeld bestaande leidingen, bedrading en onderhoudspunten met behoud van toegankelijkheid en tegelijkertijd een stijlvol uiterlijk.

 

Neem contact met ons op om meer informatie over de verschillende mogelijkheden te krijgen en wij vinden samen met u de juiste oplossing voor u.

Bel ons voor een vrijblijvend advies 0172-852587 of vul het contactformulier in

CONTACT

10 van 53 beoordelingen

bottom of page