top of page

Kantoorruimte & Commerciële projecten 

Spanplafonds zijn bij uitstek geschikt voor kantoorruimtes en werkomgevingen. Geschikte akoestiek en verlichting zijn een fundamentele noodzaak voor comfort en productiviteit op de werkplek.

Onze spanplafonds hebben buitengewone akoestische kwaliteiten gezien het feit dat het een membraan is en geen vast oppervlak (hout, gipsplaten, beton, etc.). Daardoor is het mogelijk om nagalmtijden en geluidsoverlast aanzienlijk te verminderen, dit kan verder worden verbeterd door isolatiemateriaal boven het spanplafond te plaatsen.

 

Spanplafonds kunnen overal in de kantoorruimtes worden toegepast. Zowel een doorlopend monolithisch spanplafond (om de lichtreflectie te verbeteren) als opgehangen panelen. Spanplafonds worden vaak toegepast om bestaande plafonds bij kantoren en vergaderkamers te verbetere. Zij geven een strakkere uitstraling en een hoger niveau van afwerking ten opzichte van de traditionele plafonds systemen.

 

Receptieruimtes kunnen worden getransformeerd met behulp van het grote bereik van

kleuren en afwerkingen voor zowel wanden als plafonds. Het materiaal waar een spanplafond van gemaakt is (PVC), is ontworpen om zo onderhoudsvrij mogelijk te zijn en makkelijker om schoon te maken (wanneer dit nodig is).

Een spanplafond dat wordt toegepast in een kantoorruimte geeft rust, creëert ruimte, wat de kwaliteit van uw werkomgeving bevordert. Bovendien dempt het spanplafond geluid (zie ook akoestiek) en door de strakke en egale uitstraling dat een spanplafond heeft, wordt de verlichting geoptimaliseerd.

 

Bij een spanplafond kunnen er veel soorten armaturen worden toegepast, zoals roosters, luiken, sprinklers, rookmelders, camera’s, luidsprekers, bijna alle soorten verlichting en nog veel meer.

Voor veel meer voordelen van spanplafonds, klik hier.  

CONTACT

10 van 53 beoordelingen

bottom of page