top of page
afbouw kastombouw

Passie voor bouw

AFBOUW

google zoeken eiplafonds

WAT DOEN WIJ

Onze mogelijkheden

Naast het leveren en monteren van Enplafonds spanplafonds, cinewalls, gipsplafonds, wanden en het spuiten van latex, verzorgen wij van Enplafonds ook de totale afbouw van uw nieuwbouw- of renovatieproject.

 

Zo zijn wij van Enplafonds gespecialiseerd in het bouwen van diverse soorten ombouw projecten om bijvoorbeeld uw kasten. 

 

Voor diverse overige werkzaamheden hebben wij van Enplafonds een nauw samenwerkingsverband met alle benodigde partijen. Hierdoor kunnen wij de eventueel bijkomende werkzaamheden goed coördineren.

 

Door onze jarenlange ervaring en vaste contacten kunnen wij het volledige traject voor u uit handen nemen. Gedurende het project heeft u één aanspreekpunt. Uiteraard denken wij graag met u mee.

 

We adviseren, plannen en realiseren projecten met onze klanten, interieurontwerpers en architecten en blijven bij tijdlijnen en budgetten - klanttevredenheid gegarandeerd! EnPlafonds zal er alles aan doen om uw wensen waar te maken, en u het plafond te geven waar u van droomt.

 

Wij hebben een zeer centrale ligging in Amsterdam en Alphen a/d Rijn waardoor wij landelijk kunnen opereren. Zo hebben wij een groot bereik, en kunnen wij voor iedereen in Nederland, die dit wenst een prachtig plafond plaatsen.

ONZE SPECIALITEITEN

HOE WERKEN WIJ

Receptie enplafonds
Afbouw, cinewall, gipsplafond
afbouw cinewall
Cinewall Enplafonds

Cinewalls

Niet alleen het ontwerp is belangrijk maar ook de kwaliteit van de gebruikte materialen en de afwerking. Bij Enplafonds bent u aan het juiste adres voor uw op maat gemaakte Cinewall. Een echte eye catcher in uw huis. 

WAAROM KIEZEN VOOR 

&Plafonds

Gespecialiseerd maatwerk. Iedere wens en ieder project is anders. Wij onderscheiden ons door goed naar onze klanten te luisteren en echt gespecialiseerd werk te leveren. Daarom zijn wij van &Plafonds uniek!

We werken enkel samen met echte vakmensen. Hierdoor leveren we altijd een zeer hoge kwaliteit. 

Kwaliteit en het nakomen van afspraken daar staan wij voor. U kunt echt rekenen op &Plafonds bij al uw wensen. 

bottom of page