top of page

Spanplafonds van &Plafonds zijn geschikt voor bijna iedere ruimte. Spanplafonds zijn populair bij nieuwbouwprojecten om een stijlvol en eigentijds plafondontwerp te creëren met onderscheidende verlichtingsoplossingen, die met geen enkel ander plafondsysteem kunnen worden gerealiseerd!

De situatie bij veel nieuwe woningen is dat er maar 2-3 centraaldozen in het plafond bevestigd zijn. Wanneer u uw eigen verlichtingsplan wilt realiseren, wordt het vaak gedaan met zichtbare kabelgoten en bedradingen (bijv. een verlenging voor een hanglamp). Om bijvoorbeeld spotjes te installeren is het noodzakelijk om het plafond te verlagen en hier komen onze spanplafonds goed van pas. Alle kabels en leidingen worden verborgen boven onze spanplafonds.

 

IMG_1130.jpg
IMG_1119.jpg

Voor wie?

IMG_3011.jpg

Als u op zoek bent naar een spanplafonds oplossing in uw nieuwe huis of in een commerciële omgeving, raden we u aan om in een vroeg stadium van uw project contact met ons op te nemen om u te helpen bij het nemen van beslissingen over:

Hoe onze spanplafonds op de beste manier bij uw ontwerp en wensen passen, welke van onze zeer unieke LED-verlichtingsoplossingen bij uw spanplafond past, bijvoorbeeld een volledig verlicht spanplafond als een lichtbron in een gang of LED-spotjes langs de omtrek in de badkamer enz., waar u soms geld kunt besparen, wanneer u besluit om te gaan met een spanplafond, bijvoorbeeld u hoeft een gipsplatenplafond niet af te werken als we hieronder onze spanplafonds installeren of u kunt de balken zelfs volledig open laten, afhankelijk van de individuele situatie.

Maar ook…..

 

Spanplafonds zijn zeker ook een handige en goede keuze voor renovatieprojecten en niet alleen voor nieuwbouwprojecten.

Veel bestaande woningen zijn bijvoorbeeld gebouwd met systeem- / houten strokenplafonds, deels om imperfecties van de gipsplaat-plafonds te dekken, die er verouderd uit kunnen zien.

Woningeigenaren met dit soort plafonds, die hun plafonds willen opknappen, worden geconfronteerd met de moeilijke taak van dit bestaande plafond te verwijderen voordat ze een ander soort plafond kunnen toepassen. Dit proces is tijdrovend, rommelig en het is vaak moeilijk om een perfect resultaat te bereiken. In dat geval kunnen de kosten ook alleen maar hoger zijn.

 

Onze spanplafonds bieden een moderne oplossing die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook kan worden geïnstalleerd zonder door het verwijderingsproces van het oude plafond te hoeven gaan. De installatie kan vaak binnen één dag worden voltooid bij een gemiddelde grootte van de woonruimte en in de meeste gevallen hoeft meubilair zelfs niet te worden verplaatst.

 

Het is tijd om na te denken over je oude plafonds en hoe prachtig ze eruit kunnen zien met een fris nieuw ontwerp.

 

Behalve het ontwerp, kunt u ook profiteren van de technische voordelen van onze spanplafonds…Voordelen spanplafonds.

Onze advies & offertes zijn altijd gratis! Bel ons dus voor een vrijblijvend advies ook al in de planningsfase van uw nieuwe project.

CONTACT

10 van 53 beoordelingen

bottom of page