top of page

Wij zijn &Plafonds of Enplafonds. EnPlafonds is een bedrijf, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van Spanplafonds, gipsplafonds cinewalls, wanden, spuitlatex en en diverse andere (af)bouw werkzaamheden. Wij bieden uitstekende service, kwaliteit en vakmanschap. Wij zijn zeer ervaren in projecten van alle groottes, in zowel de particuliere sector alsmede de commerciële.

 

We adviseren, plannen en realiseren projecten met onze klanten, interieurontwerpers en architecten en blijven bij tijdlijnen en budgetten - klanttevredenheid gegarandeerd! &Plafonds zal er alles aan doen om uw wensen waar te maken, en u het plafond te geven waar u van droomt.

 

Wij hebben een zeer centrale ligging in Amsterdam en Alphen a/d Rijn waardoor wij landelijk kunnen opereren. Zo hebben wij een groot bereik, en kunnen wij voor iedereen in Nederland, die dit wenst een prachtig plafond plaatsen.

 

 

 

 

 

 

 

Over ons

Even kennismaken

Raadpleeg onze fotogalerijen, sociale media kanalen en onze website om ideeën voor uw eigen project op te doen. Voor meer informatie over de verschillende beschikbare stijlen en toepassingen waarvoor spanplafonds kunnen worden toegepast. Wij verwelkomen u graag om ons te ontmoeten op onze showroomlocatie in Amsterdam om geïnstalleerde plafonds te bekijken in combinatie met verschillende verlichtingsopties om een beter idee te krijgen hoe prachtig een spanplafond eruit ziet! Laat ons u inspireren.

U kunt ook altijd contact met ons opnemen via onderstaande buttons.

BEDRIJFSGEGEVENS

(Geen bezoekadres):

Kleiwerf 273

2405HX  Alphen a/d Rijn

Mob: 06-82807449

info@enplafonds.nl

www.enplafonds.nl

Volg ons: 

  • Instagram

BEL ONS

06-82807449

APP OF SMS ONS

06-82807449

VUL ONS FORMULIER IN

bottom of page