top of page
Hal met lichtdoorlatend plafond

KANTOORRUIMTE EN COMMERCIËLE PROJECTEN

Spanplafonds zijn bij uitstek geschikt voor kantoorruimtes en werkomgevingen. Geschikte akoestiek en verlichting zijn een fundamentele noodzaak voor comfort en productiviteit op de werkplek.

Onze spanplafonds hebben buitengewone akoestische kwaliteiten gezien het feit dat het een membraan is en geen vast oppervlak (hout, gipsplaten, beton, etc.). Daardoor is het mogelijk om nagalmtijden en geluidsoverlast aanzienlijk te verminderen, dit kan verder worden verbeterd door isolatiemateriaal boven het spanplafond te plaatsen.

 

Spanplafonds kunnen overal in de kantoorruimtes worden toegepast. Zowel een doorlopend monolithisch spanplafond (om de lichtreflectie te verbeteren) als opgehangen panelen. Spanplafonds worden vaak toegepast om bestaande plafonds bij kantoren en vergaderkamers te verbetere. Zij geven een strakkere uitstraling en een hoger niveau van afwerking ten opzichte van de traditionele plafonds systemen.

 

Receptieruimtes kunnen worden getransformeerd met behulp van het grote bereik van

kleuren en afwerkingen voor zowel wanden als plafonds. Het materiaal waar een spanplafond van gemaakt is (PVC), is ontworpen om zo onderhoudsvrij mogelijk te zijn en makkelijker om schoon te maken (wanneer dit nodig is).

Een spanplafond dat wordt toegepast in een kantoorruimte geeft rust, creëert ruimte, wat de kwaliteit van uw werkomgeving bevordert. Bovendien dempt het spanplafond geluid (zie ook akoestiek) en door de strakke en egale uitstraling dat een spanplafond heeft, wordt de verlichting geoptimaliseerd.

 

Bij een spanplafond kunnen er veel soorten armaturen worden toegepast, zoals roosters, luiken, sprinklers, rookmelders, camera’s, luidsprekers, bijna alle soorten verlichting en nog veel meer.

Voor veel meer voordelen van spanplafonds, klik hier.  

EEN SPANPLAFOND VAN &PLAFONDS, 
ECHT EEN OPLOSSING..

Een uitkomst voor velen

Als u op zoek bent naar een spanplafonds voor in uw nieuwe huis, een commerciële omgeving of een bestaand huis dan bent u bij Enplafonds aan het juiste adres! We raden we u aan om in een vroeg stadium van uw project contact met ons op te nemen zodat we u kunnen helpen bij het nemen van allerlei beslissingen. 

Denk hierbij aan hoe onze spanplafonds op de beste manier bij uw ontwerp en wensen passen, welke van onze zeer unieke LED-verlichtingsoplossingen bij uw spanplafond past, bijvoorbeeld een volledig verlicht spanplafond als een lichtbron in een gang of LED-spotjes langs de omtrek in de badkamer, waar u soms geld kunt besparen, wanneer u besluit om te gaan met een spanplafond, bijvoorbeeld u hoeft een gipsplatenplafond niet af te werken als we hieronder onze spanplafonds installeren of u kunt de balken zelfs volledig open laten, afhankelijk van de individuele situatie.

Maar ook…..

 

Spanplafonds zijn zeker ook een handige en goede keuze voor renovatieprojecten en niet alleen voor nieuwbouwprojecten.

Veel bestaande woningen zijn bijvoorbeeld gebouwd met systeem- / houten strokenplafonds, deels om imperfecties van de gipsplaat-plafonds te dekken, die er verouderd uit kunnen zien.

Woningeigenaren met dit soort plafonds, die hun plafonds willen opknappen, worden geconfronteerd met de moeilijke taak van dit bestaande plafond te verwijderen voordat ze een ander soort plafond kunnen toepassen. Dit proces is tijdrovend, rommelig en het is vaak moeilijk om een perfect resultaat te bereiken. In dat geval kunnen de kosten ook alleen maar hoger zijn.

 

Enkele voorbeelden van onze realisaties

Vergaderkamer met verlichting
Reflecterend spanplafond bij een zwembad
Plafond met print van hemel
4C52C6F5-639A-45EF-A206-8E24925F2B68_1_201_a
Meeting room
Akoestische%20cirkels%20spanplafond_edited
Licht box in kantoorruimte

Onze spanplafonds bieden een moderne oplossing die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook kan worden geïnstalleerd zonder door het verwijderingsproces van het oude plafond te hoeven gaan. De installatie kan vaak binnen één dag worden voltooid bij een gemiddelde grootte van de woonruimte en in de meeste gevallen hoeft meubilair zelfs niet te worden verplaatst.

 

Het is tijd om na te denken over je oude plafonds en hoe prachtig ze eruit kunnen zien met een fris nieuw ontwerp.

 

Behalve het ontwerp, kunt u ook profiteren van de technische voordelen van onze spanplafonds. Ga hier naar de pagina VOORDELEN SPANPLAFONDS

Onze advies & offertes zijn altijd gratis! Bel ons dus voor een vrijblijvend advies ook al in de planningsfase van uw nieuwe project.

ELK PLAFOND UNIEK

Spanplafonds

bottom of page