top of page
Spanplafond badkamer met spotjes

Badkamer en vochtige ruimtes

Spanplafond badkamer met ledstrip eromheen

Badkamer Zwembaden & Spa’s en andere natte ruimtes

 

Spanplafonds zijn bij uitstek geschikt voor vochtige en natte ruimtes zoals badkamers, zwembaden, spa’s etc. Het materiaal is bestendig tegen de corrosieve elementen in een zwembadomgeving, badkamers en andere natte ruimtes. Spanplafonds worden regelmatig geïnstalleerd in gezondheids- en recreatieomgevingen, spa’s en zwembaden.

 

Onze spanplafonds worden niet beïnvloed door vocht, chloor, zwavel en andere corrosieve atmosferen. Het materiaal zal een merkbare verbetering in de akoestiek binnen elke ruimte en is een welkome aanvulling op ruimtes met harde oppervlaktes. Het materiaal vereist geen decoratie of onderhoud en komt met een fabrieksgarantie van 10 jaar.

 

Verder bieden spanplafonds behalve waterbestendigheid een verhoogde lichtreflectie. Het materiaal zal niet barsten of schilferen, is schoon, hygiënisch, niet giftig en 100% recyclebaar.

Onze spanplafonds bieden een moderne oplossing die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook kan worden geïnstalleerd zonder door het verwijderingsproces van het oude plafond te hoeven gaan. De installatie kan vaak binnen één dag worden voltooid bij een gemiddelde grootte van de woonruimte en in de meeste gevallen hoeft meubilair zelfs niet te worden verplaatst.

 

Het is tijd om na te denken over je oude plafonds en hoe prachtig ze eruit kunnen zien met een fris nieuw ontwerp.

 

Behalve het ontwerp, kunt u ook profiteren van de technische voordelen van onze spanplafonds…Voordelen spanplafonds.

Onze advies & offertes zijn altijd gratis! Bel ons dus voor een vrijblijvend advies ook al in de planningsfase van uw nieuwe project.

CONTACT
bottom of page