top of page

Woon- en slaapkamer

modern woonkamer Spanplafond met indirec
Slaapkamer met bedrukt spanplafond sterrenhemel plafond

Een spanplafond voegt toe aan uw creatieve bronnen en nodigt u uit verbeeldingskracht te gebruiken in elk ontwerp. Dit unieke en innovatieve plafond systeem is geschikt voor gebruik in elke ruimte van een woning of appartement.

Spanplafonds kunnen worden aangepast aan alle eisen en kunnen worden geïnstalleerd vanaf 6cm afstand van een bestaand plafond, waardoor het ideaal is voor zowel origineel eigentijdse creaties en smaakvolle renovaties.

 

Een spanplafond systeem geeft u de kwaliteit die u van een plafond in een modern interieur mag verwachten. Het is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen, die het voor u mogelijk maken eindeloze mogelijkheden om een onderscheidende en unieke afwerking binnen het thuis te creëren. Het installatieproces is snel, zonder typische rommel of stof.

Interieurmeubilair hoeft tijdens de installatie niet te worden verwijderd. De ruimte kan direct na installatie opnieuw worden gebruikt, verstoring wordt dus tot een minimum beperkt.

 

Spanplafonds kunnen ook een vergelijkbaar uiterlijk bereiken als conventionele plafonds met veel extra voordelen zoals lichtreflectie en verbeterde akoestiek. Het product is extreem snel en eenvoudig te installeren en vereist geen verdere decoratie wanneer het eindproduct klaar is.

 

Elk type verlichtingsarmatuur of opening kan worden aangebracht in het spanplafond. Het materiaal is ook bestendig tegen vocht en zal fungeren als een omhullingsmembraan in het geval van een waterlek. Spanplafonds zullen niet barsten of schilferen en ze zijn schoon, hygiënisch, niet-toxisch en 100% recyclebaar.


bottom of page