top of page
Cinewall en verlaagd plafond met trimless spots

Uw persoonlijke Cinewall geheel aangepast aan uw woonstijl en wensen. Bij &Plafonds zijn wij gespecialiseerd in het maken van uw Cinewall op maat. Of u nu kiest voor een Cinewall met enkel een tv of een Cinewall met tv en sfeerhaard, bij &Plafonds zijn wij gespecialiseerd in het maken van luxe wanden geheel afgestemd op uw wensen. 

Maatwerk

VAN OFFERTE TOT DE PLAATSING

Bij Enplafonds kunt u uw Cinewall niet alleen op maat laten maken, maar ook laten spuiten in dezelfde kleur als uw muur. Wil u een bepaalde grootte of breedte? Nagenoeg alle afwerkingen zijn mogelijk! Wij zijn gespecialiseerd in het maken van uw Cinewall op maat. Of u nu kiest voor een Cinewall met een tv of een Cinewall met tv en sfeerhaard, bij EnPlafonds zijn wij gespecialiseerd in het maken van luxe wanden geheel afgestemd op uw wensen. 

UW CINEWALL OP MAAT

Als u heeft besloten dat u een cinewall wilt laten maken, dan bent u aan het juiste adres. Al veel klanten hebben door ons hun droommeubel laten maken, en we weten goed welke uitdagingen deze 
tv wanden kunnen bieden.
 
Ook kunnen we door onze ervaring goed meedenken en u voorzien van nieuwe ideeën. Bent u op zoek naar een specialist om uw cinewall te laten maken, dan gaan we graag met u in gesprek.

6033950e-fb3a-4f04-a3fc-d17d72955f26_edi

Een cinewall
 

met haard:
uw eigen thuisbioscoop

Altijd al uw eigen thuisbioscoop gewild? Een cinewall is een wand waarin een tv-scherm en een elektrische haard zijn verwerkt. In een cinewall zijn de televisie en/of de haard geïntegreerd. Snoeren en kabels zijn weggewerkt. Dit creëert een luxe en strakke afwerking van uw zithoek.

IMG_0902.jpg

Dit is hoe we te werk gaan

Betrouwbaar en netjes

1. U vraagt een offerte aan
Dit kunt u onderaan de pagina doen dmv ons contactformulier of u belt ons via onderstaande knop.

3. Planning
U ontvangt van ons een offerte. Bent u akkoord? Dan plannen we samen een datum voor plaatsing. 

2. Wij maken een afspraak
U kunt geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken wanneer u dit uitkomt. Wij komen bij u thuis om uw wensen te bespreken en te bekijken wat mogelijk is voor u. 

4. Bouw en oplevering
Uw Cinewall proberen we in minimaal 1 en maximaal 3 dagen te plaatsen, gestuukt en opgeleverd te hebben. 

CONTACT
bottom of page